Fysiotherapie nabij Ede

Bij fysiotherapie Ede worden alleen behandelingen gebruikt waarvan het effect bewezen is. Met de registratie bij BIG en CKR weet u daarnaast zeker dat u in goede handen bent. Wat belangrijk is, is dat de fysio in Ede samen met u aan het werk gaat om de klachten en problemen te verhelpen en te voorkomen in de toekomst. Bijvoorbeeld door meer informatie te geven over het aannemen van de juiste houding of bewegen op een betere manier. Dagen zonder lichamelijke klachten en zonder vervelende problemen, dat is waar u voor gaat wanneer u voor fysiotherapie Ede kiest.

Bij Fysio ’t Zandt bestaat een bezoek uit:

  • Screening

  • Intake & onderzoek

  • Behandeling

  • Ook geopend op zaterdag

  • Tot 21:00 uur geopend

  • Gratis parkeren op eigen terrein​

  • Persoonlijke behandeling

  • Evidenced based behandelingen

Screening

Tijdens de screening wordt er gekeken of u aan het juiste adres bent of dat u toch beter een bezoek aan de huisarts kunt brengen. Indien u via de huisarts bent verwezen zal er geen screening plaatsvinden.

Intake & onderzoek

Bij het intake gesprek vertelt u uw verhaal en beantwoord u vragen zodat er een duidelijk beeld ontstaat om wat voor klacht het precies gaat. Hierna volgt een lichamelijk onderzoek die een diagnose kan doen bevestigen.

Behandeling

Tijdens de behandeling wordt er uitleg gegeven over uw klacht en hoe hier het beste mee om te gaan. Verder zal de therapeut u bijvoorbeeld behandelen door middel van deep tissue massage, mobiliseren van uw gewrichten, herstel bevorderende oefeningen. 

Fysio in Ede en direct fitness erbij!

Fysiotherapie Ede is gevestigd in een Healthclub waar u direct kunt sporten. Dat is praktisch, want met het advies van de fysio in Ede weet u direct welke oefeningen geschikt zijn voor u. Regelmatige oefeningen en fitness passen goed bij het aanpakken van lichamelijke problemen en ongemakken, omdat u leert te bewegen op de juiste manier. Zo weet u zeker dat u de juiste stappen zet, samen met fysiotherapie Ede. En hoe makkelijk wordt het wanneer u direct fitness kunt doen zonder het gebouw te verlaten? Zo wordt werken aan uw gezondheid wel heel aantrekkelijk gemaakt.

Samen aan de slag voor het beste resultaat

Wilt u de dagen makkelijker maken? Eindelijk van de pijn af, of wilt u juist zien wat uw prestaties zijn op topsportniveau zonder klachten tijdens het trainen? De fysio in Ede helpt u graag vakkundig, professioneel en persoonlijk verder om zo het beste resultaat neer te zetten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Mail direct naar info@fysiozandt.nl of bel naar 06 51 41 78 06 voor meer informatie of om direct een kennismakingsgesprek in te boeken zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

Maak een afspraak om van uw klachten af te komen!

Laat uw gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

maak direct een afspraak