Fysiotherapie nabij Wageningen

Fysiotherapie Wageningen weet dat er weinig zo vervelend is als lichamelijke klachten. Zij belemmeren u bij de dagelijkse verplichtingen, zorgen ervoor dat u constant pijn ervaart. En wanneer u niet ingrijpt, dan worden de problemen doorgaans alleen maar erger. Lichamelijke problemen kunnen doorgaans relatief eenvoudig aangepakt worden door de fysio in Wageningen wanneer u er op tijd bij bent. Een behandelplan op maat is snel gemaakt, zodat u precies weet waar u aan toe bent. En met onze contracten met tal van zorgverzekeraars weet u dat we ook in uw belang denken. Ongeacht de klachten die u op dit moment nog heeft.

Bij Fysio ’t Zandt bestaat een bezoek uit:

  • Screening

  • Intake & onderzoek

  • Behandeling

  • Ook geopend op zaterdag

  • Tot 21:00 uur geopend

  • Gratis parkeren op eigen terrein​

  • Persoonlijke behandeling

  • Evidenced based behandelingen

Screening

Tijdens de screening wordt er gekeken of u aan het juiste adres bent of dat u toch beter een bezoek aan de huisarts kunt brengen. Indien u via de huisarts bent verwezen zal er geen screening plaatsvinden.

Intake & onderzoek

Bij het intake gesprek vertelt u uw verhaal en beantwoord u vragen zodat er een duidelijk beeld ontstaat om wat voor klacht het precies gaat. Hierna volgt een lichamelijk onderzoek die een diagnose kan doen bevestigen.

Behandeling

Tijdens de behandeling wordt er uitleg gegeven over uw klacht en hoe hier het beste mee om te gaan. Verder zal de therapeut u bijvoorbeeld behandelen door middel van deep tissue massage, mobiliseren van uw gewrichten, herstel bevorderende oefeningen. 

De fysio in Wageningen werkt met behandelingen die effect hebben

Dagen met pijn en klachten zijn slechte dagen. Het werkt uitputtend, er is een constante rem op uw prestaties en u neemt voorzorgsmaatregelen waardoor de dag per definitie niet optimaal wordt. Reken af met uw klachten door naar fysiotherapie Wageningen te gaan. Samen kijken we naar de oorzaak van de klachten, leren we u een nieuwe manier van bewegen aan en werken we met behandelingen die bewezen effectief zijn. Uiteraard met een plan op maat, zodat het ook daadwerkelijk bij u past. De fysio in Wageningen is er namelijk voor u en uw klachten, zodat u weer kunt genieten van de goede dagen.

Direct contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze werkwijze, over preventieve behandelingen of mogelijke aanpakken om uw problemen bij de kern aan te pakken? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op. U bereikt fysiotherapie Wageningen gewoon per mail op info@fysiozandt.nl. U kunt ook direct bellen om iemand persoonlijk te spreken: 06 51 41 78 06. We maken graag een afspraak voor het eerste bezoek zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden om uw problemen voorgoed de wereld uit te helpen.

Maak een afspraak om van uw klachten af te komen!

Laat uw gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

maak direct een afspraak