Fysiotherapie nabij Scherpenzeel

Lichamelijke problemen beginnen vaak met wat ongemak. Last van een gewricht, een stekende pijn in de rug of bewegen dat net niet meer zo makkelijk gaat als voorheen. Wanneer u te lang wacht met de fysiotherapie in Scherpenzeel bezoeken, kan de omvang van de problemen toenemen. De fysio in Scherpenzeel ziet met regelmaat mensen die te lang doorgelopen hebben met klachten, waardoor zij een langer behandeltraject nodig hebben. Grijp daarom op tijd in. Niet alleen omdat het behandelen dan eenvoudiger is, maar ook omdat het u veel dagen met pijn kan besparen. De fysio in Scherpenzeel heeft tal van contracten met zorgverzekeraars om het u makkelijker te maken en hanteert daarnaast zeer competitieve tarieven.

Bij Fysio ’t Zandt bestaat een bezoek uit:

  • Screening

  • Intake & onderzoek

  • Behandeling

  • Ook geopend op zaterdag

  • Tot 21:00 uur geopend

  • Gratis parkeren op eigen terrein​

  • Persoonlijke behandeling

  • Evidenced based behandelingen

Screening

Tijdens de screening wordt er gekeken of u aan het juiste adres bent of dat u toch beter een bezoek aan de huisarts kunt brengen. Indien u via de huisarts bent verwezen zal er geen screening plaatsvinden.

Intake & onderzoek

Bij het intake gesprek vertelt u uw verhaal en beantwoord u vragen zodat er een duidelijk beeld ontstaat om wat voor klacht het precies gaat. Hierna volgt een lichamelijk onderzoek die een diagnose kan doen bevestigen.

Behandeling

Tijdens de behandeling wordt er uitleg gegeven over uw klacht en hoe hier het beste mee om te gaan. Verder zal de therapeut u bijvoorbeeld behandelen door middel van deep tissue massage, mobiliseren van uw gewrichten, herstel bevorderende oefeningen. 

Fysio in Scherpenzeel voor dagen met een gouden randje

Dagen met pijn zijn dagen met belemmeringen en klachten. Dat is niet nodig wanneer de klachten al in een vroeg stadium verholpen kunnen worden. Wanneer u op tijd een afspraak maakt bij fysiotherapie Scherpenzeel, dan weet u zeker dat er makkelijk een behandelplan op maat gemaakt kan worden. Daarna bent u niet alleen van uw klachten af, u weet ook hoe u deze in de toekomst kunt voorkomen. En dat maakt dagen met een gouden randje ineens heel goed mogelijk.

Vandaag nog een afspraak maken

Het oplossen van de oorzaak van uw klachten begint met de eerste afspraak bij fysiotherapie Scherpenzeel. Nadat we uw situatie bekeken hebben, gaan we een behandelplan opstellen in overleg met u. Wilt u direct een afspraak boeken of wilt u eerst meer informatie over onze werkwijze? Dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen zodat we al uw vragen kunnen beantwoorden. U kunt ons mailen via info@fysiozandt.nl, maar u kunt uiteraard ook bellen om direct persoonlijk antwoord te krijgen: 06 51 41 78 06.

Maak een afspraak om van uw klachten af te komen!

Laat uw gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

maak direct een afspraak