Voor een goede fysio in Veenendaal moet je bij fysio ’t Zandt zijn. Fysiotherapiepraktijk ’t Zandt is gevestigd in Healthclub Veenendaal. Deze combinatie biedt de mogelijkheid om samen met u een training te starten om uw lichaam weer sterker te maken.

Fysio ’t Zandt in Veenendaal is opgericht door Thomas van Bendegem met het idee om mensen klachtenvrij door het leven te laten. Zijn specialismes liggen op het gebied van nek- en schouderklachten, lage rugpijn en klachten aan de heup, knie en enkel.

fysio in veenendaal

Fysiotherapie in 3 stappen

Om iedereen pijnvrij te krijgen starten we bij Fysio ’t Zandt met een intakegesprek en onderzoek, waarna u meteen de diagnose krijgt te horen. Om u zo snel mogelijk klachtenvrij te krijgen maken we direct een persoonlijk behandelplan.

Fysiotherapie bij fysio ’t Zandt bestaat uit 3 stappen:

  1. Stap 1 is een screening. Hier wordt gekeken of u aan het juiste adres bent of wellicht toch beter naar een huisarts kan gaan. Indien u via de huisarts bent verwezen zal er geen screening plaatsvinden.
  2. Stap 2 is een intake en onderzoek. Tijdens het gesprek vertelt u uw verhaal en beantwoord u vragen zodat er een duidelijk beeld ontstaat. Een lichamelijk onderzoek kan vervolgens de diagnose bevestigen.
  3. Stap 3, de laatste stap is natuurlijk de behandeling. Er wordt tijdens de behandeling een uitleg gegeven over uw klacht en de beste manier om hier mee om te gaan. Uiteraard zal de therapeut u behandelen, bijvoorbeeld door middel van een deep tissue massage, mobiliseren van uw gewrichten en herstel bevorderende oefeningen.

Behandeling van klachten

Fysio ’t Zand behandeld uw klachten op basis van evidence based practised (EBP). Dit houdt in dat uw klacht op basis van de beste onderzoeksresultaten en ervaringen worden behandeld. Deze richtlijnen zijn opgesteld door het KNGF (koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) zodat u de best mogelijke behandeling krijgt.

fysio in veenendaal

Fysio ’t Zandt

Fysio ’t Zandt helpt u graag om u weer zo snel mogelijk fit te krijgen. Met onze specialiteiten op het gebied van nek, lage rugpijn en klachten aan de heup, knie en enkel kunnen wij veel voorkomende klachten verhelpen. De praktijk is gevestigd binnen Healthclub Veenendaal. De combinatie van fysiotherapie en fitness zorgt ervoor dat u op langere termijn klachtenvrij zult blijven.

Maak snel een afspraak om van uw klachten af te komen.

Neem contact op